Norway Norsk
NOK

Betaling

Betaling

KjopeMote tilbyr en rekke betalingsmetoder for din bekvemmelighet. Vi tilbyr følgende betalingsmåter basert på sikkerhetshensyn:

Paypal: Verdens ledende og velkjente betalingsmetode, PayPal dekker mer enn 200 land og mer enn 100 valutaer. PayPal er den sikreste, enkle og enkle betalingsmåten.

Kredittkort: Den mest populære betalingsmetoden i verden, basert på et sterkt sikkerhetssystem. Vi aksepterer Visa, MasterCard og American Express kreditt- og debetkortbetalinger.

Western Union & MoneyGram & Bank Transfer: Disse betalingsmetodene er det beste valget for grossistkunder, og måten store fondene handles på.

Vi har et sterkt teknisk team og den sikreste teknologien, vi bruker Secure Sockets Layer (SSL) kryptering for beskyttelse. Bruk SSL (Secure Sockets Layer) kryptering når du overfører visse typer informasjon, for eksempel finansiell tjenesteinformasjon eller betalingsinformasjon. Enhver ordre er kryptert av SSL på tidspunktet for kassen betaling. Denne SSL-teknologien brukes til å forhindre at denne informasjonen blir avlyst og lest mens den overføres over Internett. Sørg for at hver kundes betaling er sikker.

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer, er du velkommen til å kontakte oss. Vår sterke kundeservice for salg og ettersalg venter på deg.